Ontstoppen van de afvoer

Afvoer ontstoppen? Vanaf € 75,- excl. btw 
Bel 06 152 122 37 

Ontstoppen van de afvoer van de gootsteen

Het is vervelend als de afvoer van de keuken verstopt zit en het water niet meer wegloopt. Vaak zijn deze verstoppingen zelf op te lossen door bijvoorbeeld de sifon los te maken en deze te reinigen. Soms is het mogelijk om de verstopping met een plopper door te pompen om zo de ontstopping te verhelpen. Ook wil het wel eens lukken om met een vloeibaar ontstoppingsmiddel de afvoerleiding weer open te krijgen. Lukt het niet om de afvoer zelf weer open te krijgen onze servicemonteur helpt u graag de afvoerleiding te ontstoppen. Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst werkt hoofdzakelijk in Brabant.

Afvoer ontstoppen van de wastafel

Zit de afvoer van de wastafel verstopt dan is het mogelijk dat het sifon dicht zit met haar en zeep. Deze sifons zijn vaak aan de onderzijde open te maken waardoor het vuil makkelijk is te verwijderen. Soms wil een vloeibaar ontstoppingsmiddel helpen om de afvoer weer open te krijgen. Het heeft geen zin om meerdere keren ontstoppingsmiddel te gebruiken dit is slecht voor de afvoerleidingen en de verstopping gaat er waarschijnlijk niet mee weg. Zit de afvoer verder als de sifon verstopt lukt het vaak niet meer om dit zelf op te lossen. Schakel dan Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst in om deze afvoer te ontstoppen. Ons ontstoppingsbedrijf werkt hoofdzakelijk in Brabant.

Ontstoppen van de douche afvoer

Douche verstopping oplossen. Het is niet fijn als de afvoerleiding van de douche niet meer doorloopt en je tot je enkels in het vieze water staat. Het is daarom belangrijk om een verstopping te voorkomen door regelmatig het doucheputje schoon te maken. Is het al te laat en zit het doucheputje verstopt dan kun je met een plopper deze ontstopping proberen door te pompen. Een vloeibaar ontstoppingsmiddel kan vaak ook gebruikt worden om de leiding weer open te krijgen. Gebruik niet te vaak ontstoppingsmiddel dit is niet goed voor de afvoer en het lukt dan vermoedelijk niet om de leiding zelf weer open te krijgen. Lukt het niet meer om zelf de afvoerleiding zelf weer open te krijgen dan kan het ontstoppingsbedrijf Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst helpen om de ontstopping te verhelpen. Wij komen hoofdzakelijk in Brabant.

Bad afvoer ontstoppen

Ontstoppen van de bad afvoer. Vaak raakt de afvoer van het bad verstopt door haren en zeepresten. Haal daarom losse haren uit het bad zodat deze niet meer in de leiding terecht kunnen komen en een verstopping kunnen veroorzaken. Is het al te laat en zit de afvoerleiding al verstopt dan is er misschien een kans om dit zelf op te lossen. Vaak is het mogelijk om de afvoerleiding met een plopper door te pompen vergeet daarbij niet om de overstort dicht te houden tijdens het pompen. Gebruik eventueel een vloeibaar ontstoppingsmiddel om de afvoerleiding open te krijgen. Lukt het na een keer proberen niet met een ontstoppingsmiddel dan heeft het geen zin om er meer in te gooien het gaat dan meestal toch niet meer lukken. Het ontstoppingsbedrijf Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst helpt om de afvoer weer open te krijgen. Wij werken hoofdzakelijk in Brabant