Afvoer verstopt Breda

Afvoer verstopt Breda

Afvoer verstopt in Breda? Wij ontstoppen de verstopte afvoer of riolering vanaf € 37,50 inclusief btw. 1 jaar garantie nadien. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Afvoer ontstoppen in Breda

Ontstoppingsbedrijf Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst komt ook in Breda de verstopte afvoer ontstoppen. Onze servicewagen is ingericht om elke verstopte afvoer weer open te krijgen. De monteur heeft ruime ervaring in het oplossen van verstoppingen. Deze zal ter plaatsen de situatie bekijken om op de best mogelijke manier de leiding te kunnen ontstoppen.

Afvoer ontstoppen in tilburg

Rioollucht opsporen in Breda

Buiten het ontstoppen is ons bedrijf ook gespecialiseerd in het opsporen van rioollucht in huis of pand. Om rioollucht op te sporen zetten wij met een rookgenerator de riolering vol rook, waardoor de rioollucht zichtbaar zal worden en te zien is waar de stank vandaan komt.

Rioollucht opsporen de rook kwam onder de houten vloer vandaan

Camera inspectie

Mocht het nodig zijn om na het ontstoppen de afvoer te inspecteren heeft onze monteur diverse rioolcamera’s in zijn bus. Het is zinvol om een inspectie uit te voeren als de afvoer of riolering regelmatig verstopt zit. De riolering gaat meestal niet zomaar dicht zitten meestal is er dan meer aan de hand. Veel voorkomende oorzaken zijn boomwortels, aanslag, breuk, verzakking of onjuist gebruik waardoor de riolering verstopt raakt.

Camera inspectie, afvoer ontstoppen in tilburg

Afvoer vervangen of herstellen

Als er een probleem is gevonden in de riolering of afvoer dan kunnen wij deze waarschijnlijk repareren of vervangen. De monteur heeft altijd klein materiaal bij om bijvoorbeeld een sifon of pakking direct te kunnen vervangen. Voor het herstellen of vervangen van de riolering word deze eerst blootgelegd om te zien wat voor materiaal er nodig is om de leiding te vernieuwen.

Afvoer ontstoppen in Breda

Ontstoppingsbedrijf Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst komt niet alleen de verstopte afvoer ontstoppen in Breda. Onze monteur komt door heel Brabant om riool en afvoer problemen te verhelpen.

home

Bel om de afvoer te ontstoppen in Breda 06 152 122 37

Afvoer verstopt Breda

Telefoon: +31615212237
E-mail: info@riool-afvoer-ontstoppingsdienst.nl
Kamer-van-Koophandelnummer: 69865639
Prijsbereik: Vanaf € 37,50 inclusief btw

Afvoer zit verstopt Breda is een onderdeel van Riool Afvoer Ontstoppingsdienst